Forums GOHARU

Go Back   Forums GOHARU > Forums > ArcheAge

Reply
 
Thread Tools
Old 10-02-2014, 04:34 AM   #1 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
New tools for your ArcheAge fun-site or forum!

New tools for your fun-site!


Game Tooltips
With Archebox tooltips, you can easy link to any item in our database! Check out example.

Example (try to disable adblock if that doesn't work):
http://www.archebox.info/item/8000038

Image example#2:
[/collapse]


This widget can be installed on your forum or fan-site. Add this piece of code in the <head> section of your page:

Code:
 
<script type="text/javascript" src="http://www.archebox.ru/public/archebox.api.js"> </script> 
<script> Archebox.options = {realnames: true, itemicons: true, itemgrades: true} </script>
[B] Options: [/ B] (true - turn on, false - off)
realnames - Transforms link name to item name
itemicons - Draws item icons near links
itemgrades - Makes the link color, depending on the grade

Thank you!

Last edited by Lucky; 10-02-2014 at 07:57 PM.
Old 10-02-2014, 11:51 AM   #2 
kelin
Junior Member kelin is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Oct 2014
Sucks we have to use the URL to the item, and cant just use the item name

Last edited by kelin; 10-02-2014 at 11:57 AM.
Old 10-02-2014, 07:50 PM   #3 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by kelin View Post
Sucks we have to use the URL to the item, and cant just use the item name
I think it is easier to post a link, than the name of the item.
Old 10-03-2014, 10:20 PM   #4 
Ledab
Junior Member Ledab is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 1
Join Date: Oct 2014
Hello, First of all a big thank you for your exellent job. I have 2 questions:
-A French version is planned?
-Someone has he managed to make it work on a webdev site? if so how? thank you in advance
Old 10-04-2014, 11:26 PM   #5 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Hi, if someone would come and translate - we could do that for any language. Of course, only user interface can be translated, not the entire database.
Old 10-08-2014, 07:50 AM   #6 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
Fantastic website for archeage. However, Could you update the list of server for Userbar tool?.

Added after 8 minutes
Other things, Can you provide instant search?

Last edited by buihuuloc; 10-08-2014 at 07:50 AM. Reason: Message added
Old 10-08-2014, 08:02 AM   #7 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
1
Hi, yes, we will. What servers did we miss? Mind to give us a list?
Anyway, I spoke with developers, they are on it.

2
What do you mean by "instant search"? Describe the feature, please.
Old 10-08-2014, 11:10 AM   #8 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by GoHa View Post
1
Hi, yes, we will. What servers did we miss? Mind to give us a list?
Anyway, I spoke with developers, they are on it.

2
What do you mean by "instant search"? Describe the feature, please.
1. Here is the server list


2. Like when you type on google search bar. Don't need to hit enter to show results.

I found that the text of tooltip pointers icon is still Russian when I click on pointer icon(General Housing Zone)

More about game tooltip:

How can I show the red block along with tooltip
Old 10-08-2014, 11:28 AM   #9 
kelin
Junior Member kelin is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by Lucky View Post
I think it is easier to post a link, than the name of the item.

It kind of defeats the purpose though. It takes too long looking up links when we should just be able to type the item name and it gets the link for us :/

Also, are you gonna make your skill calculator open source? Would love to be able to use it on my site (don't wanna put yours in an iframe)
Old 10-08-2014, 11:39 AM   #10 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
I think this site is really awesome. However, lots of thing need to improve, such as size of interactive map( I write a script to crawl and merge all pieces of map, the total size of 6 zoom-level is over 200MB, It's to big and I think you can reduce it) game tooltips => why you don't provide game tooltips on the search result, I must click on each of result to see the info.

I hope you can improve it as soon as possible. On my side, I just want to make archebox.info become the best site.
Old 10-08-2014, 11:50 AM   #11 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
1. Here is the server list
Thank you. The new servers have been added to the list!
Code:
Aranzeb
Calleil
Enla
Ezi
Inoch
Kyrios
Lucius
Naima
Ollo
Salphira
Tahyang
Aier
Dahuta
Eanna
Janudar
Kyprosa
Melisara
Nebe
Nui
Orchidna
Shatigon
2. You mean the live search?
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
I found that the text of tooltip pointers icon is still Russian when I click on pointer icon(General Housing Zone)
Can you tell me more about that bug


Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
How can I show the red block along with tooltip
Just post a link to the item and information about the set will be displayed below.
EX: http://www.archebox.info/item/31432 (disable adblock if not showed)

Quote:
Originally Posted by kelin View Post
It kind of defeats the purpose though. It takes too long looking up links when we should just be able to type the item name and it gets the link for us :/
I know. But too many resources need to scan every word. This script will slow page loads. Sorry about that.


Quote:
Originally Posted by kelin View Post
Also, are you gonna make your skill calculator open source? Would love to be able to use it on my site (don't wanna put yours in an iframe)
No, it's not in our plans
Old 10-08-2014, 12:09 PM   #12 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
Lucky

2. Yes, Live search :)

3. Game tooltips: It still show. However, How can I show the red-block along with tooltip.

http://www.archebox.info/item/19468

Thanks!

Added after 5 minutes
Quote:
Originally Posted by Lucky View Post
Quote:
Originally Posted by buihuuloc
I found that the text of tooltip pointers icon is still Russian when I click on pointer icon(General Housing Zone)
Can you tell me more about that bug
It not exactly a bug, just no fully translate from RU->EN


Last edited by buihuuloc; 10-08-2014 at 12:09 PM. Reason: Message added
Old 10-08-2014, 12:38 PM   #13 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
Yes, Live search :)
Great idea, thx. I'll think about it.
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
3. Game tooltips: It still show. However, How can I show the red-block along with tooltip.
No, this is not possible at this time. Tooltips have been made like in the game.
Therefore, you can show only item sets.
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
It not exactly a bug, just no fully translate from RU->EN
Fixed. Thanks
Old 10-08-2014, 12:53 PM   #14 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
I think this site is really awesome. However, lots of thing need to improve, such as size of interactive map( I write a script to crawl and merge all pieces of map, the total size of 6 zoom-level is over 200MB, It's to big and I think you can reduce it) game tooltips => why you don't provide game tooltips on the search result, I must click on each of result to see the info.

I hope you can improve it as soon as possible. On my side, I just want to make archebox.info become the best site.
Hi Lucky! Do you think about it?

another things, Do you have a plan to redesign the layout of archebox? Box-Item with image is more interactive rather than list menu(item->wapon->....)

And highlight info in skill calculator function like this image:

More info: http://archeagedatabase.net/us/calc/

I hope you consider about it!
Thanks
Old 10-08-2014, 01:07 PM   #15 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
I think this site is really awesome. However, lots of thing need to improve, such as size of interactive map( I write a script to crawl and merge all pieces of map, the total size of 6 zoom-level is over 200MB, It's to big and I think you can reduce it) game tooltips => why you don't provide game tooltips on the search result, I must click on each of result to see the info.
If I understand you correctly - the tiles are not loaded all at one time. (dynamic and cached) SO do not worry. Btw. whole map is more then 1GB :)
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
Box-Item with image is more interactive rather than list menu
pls detail.
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
And highlight info in skill calculator function like this image:
y, its already on the way
Old 10-08-2014, 01:23 PM   #16 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
Sorry about it.

In details explain: when I search with keyword "flower", I get a list of result, If I want to see the information each of them I must click to one of them to see the info. If I want to see other, I must go back. My question is why you don't provide function: Hover mouse on item to see the information instead of click on the link.

What the hell??? Over 1GB :)).


"Box-item" example:
Old 10-08-2014, 01:37 PM   #17 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
In details explain: when I search with keyword "flower", I get a list of result, If I want to see the information each of them I must click to one of them to see the info. If I want to see other, I must go back. My question is why you don't provide function: Hover mouse on item to see the information instead of click on the link.
Understand you. Will be in next version release.
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
"Box-item" example:
No it will not change (layout)
Old 10-08-2014, 02:21 PM   #18 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
It's ok. Just my point.

Another things, Could you consider to add ArcheAge status by using API from http://www.youenvy.us/ ?

Making archeBox is the site for everything :).
Old 10-08-2014, 03:02 PM   #19 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
Another things, Could you consider to add ArcheAge status by using API from http://www.youenvy.us/ ?

Making archeBox is the site for everything :).
Oh, this is simple forum parser.
We can do this, but why its necessary when there's the same in the official newswire forum?
Old 10-09-2014, 08:13 AM   #20 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
As I said, I want archeBox become the best site for players where they can I and see all of information about AA.

I have a idea. What do you think about making a tool for farmer?
Old 10-09-2014, 12:19 PM   #21 
Lucky
Junior Member Lucky is offline

 
Lucky's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 17
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by buihuuloc View Post
As I said, I want archeBox become the best site for players where they can I and see all of information about AA.

I have a idea. What do you think about making a tool for farmer?
Thank you for help.
In the next version we will add tax calculator.
What about farmes's tool?
Old 10-10-2014, 06:43 AM   #22 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
This tool will help player organize and remind, maybe like interactive map.
Old 10-10-2014, 10:07 AM   #23 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
What kind of tool do you have in mind? Could you, please, describe it?
Old 10-10-2014, 01:11 PM   #24 
buihuuloc
Junior Member buihuuloc is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 11
Join Date: Oct 2014
I think it may be apart of interactive map. Likely, dragndrop mark-point, now we can dragNdrop farm-point (called farm-point). When I click on farm-point, I can organize.

Example image:
Old 10-11-2014, 02:11 AM   #25 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Please explain "organize". How do you see it?
Reply

Go Back   Forums GOHARU > Forums > ArcheAge

Thread Tools
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump