Forums GOHARU

Go Back   Forums GOHARU > Forums > World of Tanks > Main

Reply
 
Thread Tools
Old 09-20-2011, 03:44 AM   #26 
Nemanja77
Junior Member Nemanja77 is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Sep 2011
Hi
i see 1 problem

don't see option more info for new tanks

( e-50. e-75,e 100. lowe type59, kv 13, m 46 patton ...._)
Old 09-20-2011, 09:38 AM   #27 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Becauase this info is not available anymore. So, we can't show it for newer tanks.
Old 09-20-2011, 11:27 AM   #28 
Nemanja77
Junior Member Nemanja77 is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Sep 2011
I's not good

mast put all information on live,
spacial information for credits and exp faktor

this game is very good, bat have 1 big probl
too expensive (20 euro per month)
Old 09-22-2011, 09:43 AM   #29 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Information was removed from the client. That's it.
Old 09-25-2011, 10:18 PM   #30 
Grolim
Junior Member Grolim is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 23
Join Date: Aug 2011
Second turret's name on IS-3 is R-10 in calc but in game it is T-10. I can only assume it is from the T-10 tank which was removed from Red Army service 1993. This turret will ofc be replaced when T-10 enters the game as new USSR tier 9 heavy as replacement for IS-4.

Added after 8 minutes
Current cost on EU server is 2500 gold (in game currency) per month for premium subscription. You need want premium to reduce amount of played games to reach higher tier tanks but it is not necessary to enjoy the game. 20€ will give you 5500 gold. I do not understand how you can pay 20€ per month on this game...unless you play VK36 with konisch and gold rounds

Last edited by Grolim; 09-25-2011 at 10:18 PM. Reason: Message added
Old 09-26-2011, 12:26 AM   #31 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Thank you, sir. I've sent to developers.
Old 01-03-2012, 05:41 PM   #32 
mefistocelus
Junior Member mefistocelus is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Jul 2011
First, the armory update is very very nice.
There are some small problems when looking at shells:

e.g for
100mm SA 47 gun for AMX 50-100



Compatible shells

High Explosive (HE): Frt.Prf. 1945
High Explosive Anti-Tank (HEAT): OE mle 1930
Armor Piercing (AP): Prf. 1940

Info on these shells say that HE costs gold and HEAT credits. Same on splash radius, the name of the shells needs to be switched.

The issue is not only on this gun...

Thanks,
Old 01-08-2012, 07:44 AM   #33 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Thanks. Looking into it.
Old 01-10-2012, 07:39 PM   #34 
blackAngel
Junior Member blackAngel is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 1
Join Date: Jan 2012
It says "Standart Shell Damage" and "Standart Shell Penetration" but it's spelled "Standard".

Also the Type 59 is premium, but it's located in the normal China-Tree.
Old 02-05-2012, 05:05 AM   #35 
Bonnyxx
Junior Member Bonnyxx is offline

 
Bonnyxx's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: Jan 2012
Es fehlen Option "weitere Informationen" für neue Tanks

Old 02-07-2012, 08:58 AM   #36 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Advanced info is very old data. It is not available anymore. We only provide it for oldest machines, and it has a note "outdated"
Old 03-03-2012, 09:19 AM   #37 
Loraen
Junior Member Loraen is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 1
Join Date: Feb 2012
This database is a nice tool but there's an error. When you look at modules, the mouse-over tells their price in credits and experience, and how much gold converting that amount of free experience would cost. This is fine. But looking at tanks in the tech trees, it lists the exp/gold values correctly below 1000 exp. Above that, if for example a tank costs 178000 experience, the mouse-over info box says the experience cost to be 178 (8 gold).

edit: Just checked and it doesn't work right for modules either.

Last edited by Loraen; 03-03-2012 at 09:22 AM.
Old 03-04-2012, 01:51 AM   #38 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
thanks. Fixing. We recently had DB issue, now recovering. Thanks for letting us know.
Old 05-08-2012, 02:48 PM   #39 
Tankjuh
Junior Member Tankjuh is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: May 2012
A small idea for the 7.3 changes: if you place the T50 and t50-2 tanks right by 1 column, you'll have enough space for the new tanks.
Old 05-09-2012, 09:21 AM   #40 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
thanks. do we expect more Russian tanks? I overlooked this.
Old 05-09-2012, 12:44 PM   #41 
Tankjuh
Junior Member Tankjuh is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 2
Join Date: May 2012
Well, never mind, forget my opinion... I just recognized, that you made the structure the same, I can see in-game.
Old 05-10-2012, 01:57 AM   #42 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Exactly
Old 06-08-2012, 12:04 AM   #43 
Ghettoforce
Junior Member Ghettoforce is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 3
Join Date: Aug 2011
The dbase is looking better and better every time I visit it.

Are you planning to make an option to compare the stats of two different tanks.

for instance: I select the T-150 and the KV-2, select the engine/gun/tracks etc that are on it and then hit a button to see the stats right next to each other?

(something like this: http://wot.zipek.cz/Compare but then with complete data and looking a bit better ;))
Old 06-09-2012, 06:19 AM   #44 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Tank analysis is not as simple as comparing 3-5 things.
defense, agility, damage, visibility and vision range are few but not all factors.
Then each of this factors is, actually, very hi level factor, and could be split to many smaller factors:

for instance, lets review Defence.
If you want to compare Defence of two tanks, then you need to consider following:
- frontal protection, sife, rear protection
- protection from penetration and protection from SPG
- fire emergency
- ricochet chance
- vulnerable details and zones
- size
- speed

Same for every other global factors.
finally it will turn into very big and complicated tool.

Do you think it is reasonable to create it?

Right now, you can open two pop ups from different tanks and compare.
If you need to compare guns - you open one pop up window with one gun details, and another pop up with another gun details and compare them.

Do you think we can make it more useful if we create another kind of tool?

Can you imagine the tool which will offer more usable comparison capabilities?
Old 07-10-2012, 08:59 AM   #45 
Yasp_Man
Junior Member Yasp_Man is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 4
Join Date: Jul 2012
add crew training, skills, and perks with changing tank stats

would be cool if the modules changed the shown stats in the armory (ex. if you have coated optics it will show what your view range would go up to.)

also it would be cool to have the crew base training %, skills, and perks in the armory so you could show the difference of having a better crew with different skills and perks on the statistics of your tank. (example showing view range go up with Brothers In Arms, Recon, and Situational Awareness)
Old 07-14-2012, 12:33 AM   #46 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
Hi, this would be really cool
Do you know if this kind of data availdble and we can access it?
Old 07-16-2012, 02:40 AM   #47 
Yasp_Man
Junior Member Yasp_Man is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 4
Join Date: Jul 2012
info

http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics
http://wiki.worldoftanks.com/Crew

these links have the formulas for calculating the above mentioned things in game.
Old 07-16-2012, 03:25 AM   #48 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
wow!
thanks! I've overlooked them

Added after 31 minute
yes, put it in our plans.
now "coming soon"

Last edited by GoHa; 07-16-2012 at 03:25 AM. Reason: Message added
Old 10-15-2012, 03:09 PM   #49 
1mannlan
Junior Member 1mannlan is offline


Reply With Quote
Info
Posts: 1
Join Date: Oct 2012
Send a message via Skype™ to 1mannlan
Nice done,

but will there be more translations?
If you have a database I could do a German Translation (on base of the english one).
Old 10-17-2012, 02:44 AM   #50 
GoHa
  GoHa is offline

 
GoHa's Avatar

Reply With Quote
Info
Posts: 380
Join Date: Jun 2011
We can add as many translations as we want. But translation is quite some work. If you are sure about it - please send me private message with confirmation, I will ask developers to add new language.
Reply

Go Back   Forums GOHARU > Forums > World of Tanks > Main

Thread Tools
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump